Bijeenkomst

Transformatie Achtersluispolder

Onderstaande bijeenkomst is geweest. Zo'n 40 ondernemers hebben geluisterd naar de presentatie_van Jeroen Dirkx, architect bij KCAP die een presentatie gaf over de ruimtelijke analyse. En naar de presentatie van Wieneke van Overmeeren , procesmanager van de gemeente Zaanstad.

Uitnodiging

Samen met de BIA nodigt de gemeente u van harte uit voor een bijeenkomst over het vervolg van de transformatie van de Achtersluispolder op maandag 9 april.

In oktober 2017 hebben we van u input gekregen voor de ruimtelijke analyse die stedenbouwkundig bureau KCAP heeft opgesteld van het gebied. Deze ruimtelijke analyse is het uitgangspunt voor de analyse en perspectief voor de Achtersluispolder. We willen u graag laten weten wat met er de input uit oktober is gedaan in de ruimtelijke analyse. Daarnaast willen we een vervolgstap maken met het ophalen van input voor het perspectief en de strategie. Na de presentatie van de ruimtelijke analyse willen we met u in gesprek. Op basis van thema’s als bereikbaarheid, wonen, kwaliteit of economie kunt u een reactie geven op de ruimtelijke analyse en aandachtspunten mee geven voor het perspectief en strategie.

De bijeenkomst vindt plaats op:

Tijd: 
Maandag 9 april 2018, 19.00 tot 21.00 uur (18.30 inloop, catering aanwezig)
Locatie: 
Walter Benecke,
Noorder IJ- en Zeedijk 102
1505 HT Zaandam


Vanwege de bestelling van de broodjes en soep willen we u vragen zich aan te melden voor deze bijeenkomst. Vermeld uw naam en met hoeveel personen u komt.

Ik meld me aan

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl