Doe mee en ontwerp de Achtersluispolder van de toekomst!

Ontwerp een veilig woon-werkgebied voor Achtersluispolder

11 februari 2019
Hoe ziet de Achtersluispolder er in de toekomst uit? De Ontwerp Veilige Omgeving (OVO) heeft een ontwerpwedstrijd opgezet. De opdracht hiervoor is om een ontwerp te maken voor het noord-oostelijke deel van de Achtersluispolder als veilig woon-werkgebied.

De ontwerpen voor de Achtersluispolder moeten zich focussen op de kansen van het gebied en daarbij rekening houden met vier aspecten. Externe Veiligheid, Sociale Veiligheid, Waterveiligheid en Verkeersveiligheid.

Doe mee!

Bent u een (beginnende) professional met een achtergrond in planologie, stedenbouw, landschapsarchitectuur en architectuur, stadsgeografie, mobiliteit of veiligheidskunde? Of een starter, student of ondernemer? Doe dan mee en ontwerpt de Achtersluispolder van de toekomst!

Deadline 1 mei

In maart 2019 wordt er een excursie naar het gebied georganiseerd. Uw ontwerp inzenden kan tot en met 1 mei 2019. De genomineerden worden op 20 mei bekendgemaakt. Zij kunnen hun ontwerp pitchen op het festival WeMakeTheCity in Amsterdam, tussen 17 en 23 juni. De winnaar wordt dan ook bekendgemaakt.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl