Participatieavond Noorder IJ-plas

Praat mee over de Noorder IJ-plas als stadspark op 24 juni

17 juni 2019
Met de komst van Haven-Stad wordt de Noorder IJ-plas ontwikkeld tot een stadspark. Hoe we dat doen bespreken we graag samen. Daarom nodigen wij u uit voor de derde bijeenkomst om mee te praten over het ontwerp voor het gebied op maandag 24 juni om 19.00 uur.  

De Gemeente Amsterdam gaat een visie en een toetsingskader voor de Noorder IJ-plas opstellen. Dit omvat het beeld hoe het Noorder IJ-plas gebied er in de toekomst uit gaat zien, en aan welke eisen de ontwikkeling moet voldoen. Op maandag 24 juni om 19.00 uur bent u van harte welkom bij de derde avond die plaatsvindt bij PROOST & STROOP aan de Meteorenweg 272. Wij presenteren aan u de eerder 100 opgehaalde ideeën. De ideeën zijn ingedeeld in thema’s: sport, toegankelijkheid en bereikbaarheid, duurzaamheid en recreatie. Na de presentatie is het aan u en de andere deelnemers om deze ideeën aan thematafels verder uitwerken. Daarna gaat de gemeente de door u uitgewerkte ideeën verwerken in een ontwerp. Dit ontwerp wordt op een nog te plannen moment aan u gepresenteerd.

Programma bewonersavond maandag 24 juni 

19.00 uur              Inloop en ontvangst bij PROOST & STROOP

19.30 uur              Start avond

  •                                 Presentatie van de opgehaalde ideeën & uitleg thematafels
  •                                 Werksessies thematafels en aansluitend korte terugkoppeling per thematafel
  •                                 Uitleg vervolgstappen in het proces & aansluitend napraten met een drankje

22.30 uur              Einde avond      

Aanmelden

Aanmelden voor de participatieavond op maandag 24 juni kan tot en met woensdag 19 juni. Stuur een mail naar havenstad@amsterdam.nl met vermelding van uw naam en het aantal personen.

Foto van de Noorder IJ-plas

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl